HTML

Új életem mindennapjairól mesélek

Nos, kedves szeretteim...Csak néhányan tudtok ennek a kis naplónak a meglétéről. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan mondhatnám el a gondolataim és mindennapjaim, így döntöttem emellett az alternatíva mellett. Várom hozzászólásaitokat is, ha valamelyik írásom megérintett benneteket! Biztosan sokat írok majd, hiszen belevágok egy ismeretlen dologba, amitől még egy kicsit félek, de bátornak kell lennem, hogy értékes ember legyek. Nehéz ügy. A nagybetűs jövőmért teszem, az új és a régi családomért... Hogy boldogan teljenek majd a mindennapok! SZERETLEK TITEKET! A jó Isten vigyázza útjaink!

Friss topikok

  • vzschp: "A halál nem jelent semmit..."Szent Ágoston szövegének forrása??? Tudná valaki? Kösz' (2010.08.18. 14:03) Szent Ágoston: Ne sírj, mert szeretsz engem
  • Fleure: Gyönyörű és igaz!:-)))Tanulnunk kell! (2010.08.03. 20:34) Antoine de Saint-Exupéry: Fohász
  • maris80: Kedves Szilvó! Nagyon jó volt téged látni, hogy mennyire másképp éled meg a bérmálásodat, mint a m... (2009.05.13. 13:08) 2008. május 10. Bérmálásom ünnepe
  • ichtus: Drága Szilvó! Örülök, hogy újból olvashatom a blogodat. Már hiányzott:o) Olyan jó olvasnom, hogy ... (2009.03.06. 19:32) 2009.02.25.
  • dizsego: Még most is emlékszünk az első pilanatra mikor is a szomszéd házba költöztünk és megismertünk Pety... (2008.11.27. 11:40) Varró Peti

Linkblog

Megyünk Szilvó új lakásába! :o)

2008.07.05. 11:49 sz.i.l.v.o.in.Ro.

Nos, KEDVESKÉIM! Bemutatom, a kis hőn áhított lakást, ahol éppen most élek. Néhányótokat már invitáltalak is ide, a meghívás még most is él! S aki a legkedvesebb vendégek közé tartozik, még szivecskés ágyneműt is kap (lefoglalás, kíváncsiskodás Bellamese képeinél megtekinthető :)!

Bellánk nevezte el Szilvó új lakásának, így gondoltam, ez a cím frappáns lenne. Ebből következtetve Szilvónak régi lakása is van, mégpedig a budapesti. :o) Ott Anyaszilvó, Szilvó apukája és Szilvó Dorkája, Gábor lakik. Az már egy másik felvethető kérdéskör, vajon az Am Hirschbichl Rosiban melyik kategóriába tartozik... :o)?:o( És az első bécsi albérletet hogyan is nevezhetném?

A lakáskánkban van egy jókora, tágas előszoba, ami olyan kis fogadószoba, két fotellel és egy nem működő, de nagyon szép, zöldes, hangulatos kandallóval.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kádas fürdőszobánk van és külön WC-nk. Ezt azért tartottam fontosnak kihangsúlyozni, mert aki volt nálam Rosenheimban, az tudja, hogy a WC-re éppen rá lehetett ülni, olyan kicsi volt a hely, persze más fürdőszobájában, nem is a sajátomban... Az első bécsi lakásban már sokkal jobb volt  a helyzet, ott ugyan szintén egybe volt építve a fürdő a WC-vel, de már legalább tágasabb volt! :o)))) Ennél a problémakörnél jöttem rá, hogy milyen okos volt az én apukám, hogy egy házba több WC-t terveztetett és nem egybe a fürdővel... Hiszen, családon belül belefér még, ha beszaladsz a másik fürdése alatt egy sürgős pisire, na de a lakótárs, az ritkán ilyen kategória... :o)

A konyhánk szépen felújított, aránylag jó elrendezésű és felszereltségű. Szerencsések vagyunk, mert ablakunk is van a konyhában. Ugyan az ablak a folyosóra nyílik, de rögtön vele szemben van egy nagy ablak a belső kertre, így hamar lehet szellőztetni. Tény és való, hogy mikor disznótorost sütöttünk, az egész háztömb azt szagolta és ez nekem furcsa volt és vicces is. Szerencsére itt már le is lehet ülni vacsorázni, persze nincs akkora étkezőasztalunk, mint Rosenheimban! :o)

A szobám jól felszerelt volt, mikor megkaptam, persze azóta mégjobb, de ez csak idő kérdése. No és persze IKEA-s zacskóké, amikben hordtam ki a holmijaimat, hogy otthonosabbá tegyem a szobám. :o) Azóta már jónéhány szalvétakép is van fent a falon, hétvégén a fényképeket is szeretném feltenni, hogy a falakon is a szeretteim díszelegjenek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van egy nagyon szuper kis franciaágyam. Még ilyen sem volt az albérleteim között, hogy ekkora ágyam lett volna! :o))) Juppi, nem kell matracokat összetologatni a szőnyegen, mint Rosiban ÉS nem is kell ágyat élére állítani, mint az első bécsi lakásban, ha Ákossal egymás mellett akaunk aludni! :o))) Az volt aztán a Vollhaus/teltház/!!!!! Egy kép a "régi szép időkből"! :o)))

Itt van a mese vége Szilvó új lakáskájáról, amit már április óta Ákos, Bella és Apa is meglátogatott, valamint 1-2 barátnő és barát. Dorkánk és Mami is jártak már itt, rendet bontani és nagyot reggelizni, jó kis nap volt az is! :o)))

Az elkövetkező hetek újabb meghívásoknak adnak majd otthont, hosszú hétvégére, meg süti sütésre, jó barátnőkkel!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvo-in-ro.blog.hu/api/trackback/id/tr3554396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J.L.Sz. 2008.07.28. 07:06:49

...mit nekem az az 50egynéhány nap és én is megyek Szilvó új lakásába.
süti beállítások módosítása