HTML

Új életem mindennapjairól mesélek

Nos, kedves szeretteim...Csak néhányan tudtok ennek a kis naplónak a meglétéről. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan mondhatnám el a gondolataim és mindennapjaim, így döntöttem emellett az alternatíva mellett. Várom hozzászólásaitokat is, ha valamelyik írásom megérintett benneteket! Biztosan sokat írok majd, hiszen belevágok egy ismeretlen dologba, amitől még egy kicsit félek, de bátornak kell lennem, hogy értékes ember legyek. Nehéz ügy. A nagybetűs jövőmért teszem, az új és a régi családomért... Hogy boldogan teljenek majd a mindennapok! SZERETLEK TITEKET! A jó Isten vigyázza útjaink!

Friss topikok

  • vzschp: "A halál nem jelent semmit..."Szent Ágoston szövegének forrása??? Tudná valaki? Kösz' (2010.08.18. 14:03) Szent Ágoston: Ne sírj, mert szeretsz engem
  • Fleure: Gyönyörű és igaz!:-)))Tanulnunk kell! (2010.08.03. 20:34) Antoine de Saint-Exupéry: Fohász
  • maris80: Kedves Szilvó! Nagyon jó volt téged látni, hogy mennyire másképp éled meg a bérmálásodat, mint a m... (2009.05.13. 13:08) 2008. május 10. Bérmálásom ünnepe
  • ichtus: Drága Szilvó! Örülök, hogy újból olvashatom a blogodat. Már hiányzott:o) Olyan jó olvasnom, hogy ... (2009.03.06. 19:32) 2009.02.25.
  • dizsego: Még most is emlékszünk az első pilanatra mikor is a szomszéd házba költöztünk és megismertünk Pety... (2008.11.27. 11:40) Varró Peti

Linkblog

Hétvége :)

2008.02.12. 23:11 sz.i.l.v.o.in.Ro.

Nos, a hazaút nem volt valami észtveszejtően szuper, mivel 5-en utaztunk egy aránylag kicsi autóban. Így a bal fenekem és combom zsibbadva várta, hogy kiszállhasson, az Örs vezér téren, ahol az ember várt... :) De még hogy! :))))

Aztán szombaton délelőtt Anya megmutatta legújabb C&A-s gyűjteményét, aminek természetesen 90%-os tetszést nyilvánítottam, s örömmel konstatáltam, újabb tavaszi kollekciós születésnapi ajándékomat. :) Majd vásárlás néhány boltban, csupa hungarikum élelmiszereket, a következő két hétre... :)

Aztán ebéd négyesben, mert a "kicsik" hiányoztak (Egerben voltak lent, bemutatkozós, felavatós, elsőottalvós), Apa nagyon finom székelykáposztájából finom magyar kiflivel. Majd délután Jani mamizás. Nagyon örültek nekünk :) Bárcsak Papám is mindig olvashatná a kis hajmeresztő, vidám, kisérletező, Boszorkát visszaszorító történeteimet. Talán a születésnapjára készítettek belőle neki majd egy könyvet, hogy tudja olvasgatni. Mire megöregszik, az ő lelke is megérik rá... Jekkelek... :)))

Este Ákival kicsit lófráltunk, meg moziban is voltunk. Jah, s megemlítésre méltó, hogy mivel az utolsó filmet néztük, kihalt volt már a büfé a film végére, ahol néhány zacskó kukorica szabad prédaként tengette éjjelét, így egyet az uram meglovasított, mert ez mekkora poén, meg persze Jekkelék nagy kukoricafalók.

Vasárnap csak egyszerű henyélés, majd ebédre finom camambert sajtot kaptunk sült krumplival és áfonya lekvárral. Apa aszisztálta a panírozást, ami egy sajt esetében, nagy művészet :) Szó, ami szó, egyik sem durrant ki... de nem vállalok bedolgozoást. :))


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvo-in-ro.blog.hu/api/trackback/id/tr17337034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása