HTML

Új életem mindennapjairól mesélek

Nos, kedves szeretteim...Csak néhányan tudtok ennek a kis naplónak a meglétéről. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan mondhatnám el a gondolataim és mindennapjaim, így döntöttem emellett az alternatíva mellett. Várom hozzászólásaitokat is, ha valamelyik írásom megérintett benneteket! Biztosan sokat írok majd, hiszen belevágok egy ismeretlen dologba, amitől még egy kicsit félek, de bátornak kell lennem, hogy értékes ember legyek. Nehéz ügy. A nagybetűs jövőmért teszem, az új és a régi családomért... Hogy boldogan teljenek majd a mindennapok! SZERETLEK TITEKET! A jó Isten vigyázza útjaink!

Friss topikok

  • vzschp: "A halál nem jelent semmit..."Szent Ágoston szövegének forrása??? Tudná valaki? Kösz' (2010.08.18. 14:03) Szent Ágoston: Ne sírj, mert szeretsz engem
  • Fleure: Gyönyörű és igaz!:-)))Tanulnunk kell! (2010.08.03. 20:34) Antoine de Saint-Exupéry: Fohász
  • maris80: Kedves Szilvó! Nagyon jó volt téged látni, hogy mennyire másképp éled meg a bérmálásodat, mint a m... (2009.05.13. 13:08) 2008. május 10. Bérmálásom ünnepe
  • ichtus: Drága Szilvó! Örülök, hogy újból olvashatom a blogodat. Már hiányzott:o) Olyan jó olvasnom, hogy ... (2009.03.06. 19:32) 2009.02.25.
  • dizsego: Még most is emlékszünk az első pilanatra mikor is a szomszéd házba költöztünk és megismertünk Pety... (2008.11.27. 11:40) Varró Peti

Linkblog

Vérnarancs

2008.02.07. 00:33 sz.i.l.v.o.in.Ro.

Képzeljétek, kedden vettem közértben reggelit, s választottam hozzá még két vérnarancsot. Valahogy megkívántam. Mire a lányokhoz értem, már jó éhes voltam, de még aludtak, így Mamival reggeliztünk, beszélgettünk. Nagyon kívántam ezt a gyümölcsöt, azonnal meg is ettem mindkettőt, édesek voltak nagyon, jó lédúsak és egyszerűen még ettem volna belőle... Este sajnos már nem volt a Billában, de van egy olyan akció, hogy vehetek akár egy nagy vödörrel is belőle, 3.99-ért, amibe kb. 6 kg fér, miközben 1 kg 1.29. Én magamnak vettem most is 1 kg-ot, mert ha elkezdi az ember, nehéz abbahagyni, de persze egy vödör sok lenne nekem. Szereti valamelyikőtök? Mert akkor szívesen hoznék haza, ha tudnám, hogy lenne jó gazdája, s akkor akár egy vödörnyin is osztozhatunk, ha van rá elég jelentkező... Otthon nem is nagyon láttam az elmúlt években... Jó kis C-vitamin forrás!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvo-in-ro.blog.hu/api/trackback/id/tr100328843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J.L.Sz. 2008.02.07. 06:22:37

Jekszijó! ne légy kishitű a tesód meg én pillanatok alatt megbirkózunk vele és akkor még az Apa a vödör közelébe sem ért.Utoljára tavaly márciusban ettem Harkányban, mikor Apával ott lógattuk a lábunk a gyógyüdülőben.---Régen mondjuk az öcséd közölte , hogy ez pfúj véres és nem kell, de akkor még perec volt a jele.----de hogy fogod hazahozni? Ezt azért gondold át!

TCsEri 2008.02.08. 12:10:20

Bármilyen vérnarancsozásban szívesen benne vagyok, én sem láttam már itthon tényleg nagyon rég, pedig imádom... De hogy ne kelljen cipelned, inkább felpakolom Anyádat is és megyünk a fürdőbe, csak mi hárman csajok... És útközben meg jól megesszük a vérnarancsot :-))
süti beállítások módosítása