HTML

Új életem mindennapjairól mesélek

Nos, kedves szeretteim...Csak néhányan tudtok ennek a kis naplónak a meglétéről. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan mondhatnám el a gondolataim és mindennapjaim, így döntöttem emellett az alternatíva mellett. Várom hozzászólásaitokat is, ha valamelyik írásom megérintett benneteket! Biztosan sokat írok majd, hiszen belevágok egy ismeretlen dologba, amitől még egy kicsit félek, de bátornak kell lennem, hogy értékes ember legyek. Nehéz ügy. A nagybetűs jövőmért teszem, az új és a régi családomért... Hogy boldogan teljenek majd a mindennapok! SZERETLEK TITEKET! A jó Isten vigyázza útjaink!

Friss topikok

  • vzschp: "A halál nem jelent semmit..."Szent Ágoston szövegének forrása??? Tudná valaki? Kösz' (2010.08.18. 14:03) Szent Ágoston: Ne sírj, mert szeretsz engem
  • Fleure: Gyönyörű és igaz!:-)))Tanulnunk kell! (2010.08.03. 20:34) Antoine de Saint-Exupéry: Fohász
  • maris80: Kedves Szilvó! Nagyon jó volt téged látni, hogy mennyire másképp éled meg a bérmálásodat, mint a m... (2009.05.13. 13:08) 2008. május 10. Bérmálásom ünnepe
  • ichtus: Drága Szilvó! Örülök, hogy újból olvashatom a blogodat. Már hiányzott:o) Olyan jó olvasnom, hogy ... (2009.03.06. 19:32) 2009.02.25.
  • dizsego: Még most is emlékszünk az első pilanatra mikor is a szomszéd házba költöztünk és megismertünk Pety... (2008.11.27. 11:40) Varró Peti

Linkblog

Jó érzés

2007.11.25. 12:14 sz.i.l.v.o.in.Ro.

Legutóbbi személyes beszélgetésünkkor, Katicám újságolta, hogy Balázsától, milyen gyönyörű narancssárga rózsát kapott. Katica úgy emlékezett, ezt nem is említette sosem Balázsnak. Kiderült a turpisság... ugyanis ez az áldott jó ember, a blogom olvasása közben fedezte fel, hogy a felesége szereti a narancssárga rózsát :) S kapva kapott az alkalmon, hogy vegyen egyet neki :) Jó érzés, hogy ilyen a közös életetek! Szeretlek titeket nagyon! Maradjatok meg ilyennek!

Katicám! Ma olvasd el újra a képeslapot, amit küldtem, rakd ki a Mikulást a szobába, vedd fel a kötött cipőd otthon, s vidd el a lányod sétálni az új táskáddal :) Ott leszek veletek :)

Szeretlek nagyon! Boldog névnapot!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvo-in-ro.blog.hu/api/trackback/id/tr35241066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katica 2007.12.01. 21:31:33

Drága Szilvóm!

Csak most olvastam a nekem szánt írásodat, könnyes lett a szemem!Nem voltam netközelben, Nyh-n voltunk, ezért nem olvastalak. A Mikulás nagyon tetszik Sárának, szokott vele játszni, a táskát minden nap hordom, mindig Rád gondolok, ha ránézek, a papucskát meg féltve őrzöm, nehogy idő előtt elhasználódjon, hiszen nagymama korunkban is ebbe kell lennünk, és beszélgetnünk az unokáinkról:o)))Szeretlek te drága!!!!
süti beállítások módosítása