HTML

Új életem mindennapjairól mesélek

Nos, kedves szeretteim...Csak néhányan tudtok ennek a kis naplónak a meglétéről. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan mondhatnám el a gondolataim és mindennapjaim, így döntöttem emellett az alternatíva mellett. Várom hozzászólásaitokat is, ha valamelyik írásom megérintett benneteket! Biztosan sokat írok majd, hiszen belevágok egy ismeretlen dologba, amitől még egy kicsit félek, de bátornak kell lennem, hogy értékes ember legyek. Nehéz ügy. A nagybetűs jövőmért teszem, az új és a régi családomért... Hogy boldogan teljenek majd a mindennapok! SZERETLEK TITEKET! A jó Isten vigyázza útjaink!

Friss topikok

  • vzschp: "A halál nem jelent semmit..."Szent Ágoston szövegének forrása??? Tudná valaki? Kösz' (2010.08.18. 14:03) Szent Ágoston: Ne sírj, mert szeretsz engem
  • Fleure: Gyönyörű és igaz!:-)))Tanulnunk kell! (2010.08.03. 20:34) Antoine de Saint-Exupéry: Fohász
  • maris80: Kedves Szilvó! Nagyon jó volt téged látni, hogy mennyire másképp éled meg a bérmálásodat, mint a m... (2009.05.13. 13:08) 2008. május 10. Bérmálásom ünnepe
  • ichtus: Drága Szilvó! Örülök, hogy újból olvashatom a blogodat. Már hiányzott:o) Olyan jó olvasnom, hogy ... (2009.03.06. 19:32) 2009.02.25.
  • dizsego: Még most is emlékszünk az első pilanatra mikor is a szomszéd házba költöztünk és megismertünk Pety... (2008.11.27. 11:40) Varró Peti

Linkblog

Ijó jöjjön

2008.01.20. 22:07 sz.i.l.v.o.in.Ro.

Az első hétvégénk közösen, a szülők nélkül. Judit anyukája velünk töltötte a hétvégét, így négyen voltunk. Nagyon jó volt, hogy ő is ottvolt, főzött nekünk finomat, ő is gondoskodott a lányokról, mikor én szerény kis hajlékomba vonultam, éjszakára. Dorkánk kissé nyűgösen tűrte a MAMI hiányát, Bella egész jól. Ugyan gyakran kérdezte, hogy "Mami visszajön?", de ez számomra teljesen belefér, hiszen a múlthéten kezdett benne kialakulni az elmegy-visszajön kifejezés. A héten kérdezte meg először mikor este mentem haza, hogy "visszajön". Annyira jólesett :o)

Bellával péntek este még Hietzingbe is lebuszoztunk, az csak 5 perc, de őt nagyon boldoggá tette. Ott a péknél, ettünk olyan stanglit, amin sajt is van és nagy szalonnaszelet. Felültettem egy magas székre, mint a bárszék, s ott trónolt a mi éhenkórász királylányunk :o) Úgy tömte be a kiflit, két kézzel, mintha nem evett volna rendesen előtte. Ma reggel szintén vásároltam egy olyan stanglit, de a végét meghagytam, s amikor a lakásba értem, letettem a táskám, rá a stangliszacskót. A mamának mondtam, nehogy rászóljon, kíváncsi vagyok, mit csinál majd. Odament a táskámhoz, levette a zacskót, kibontotta, örömmel beleharapott a kiflibe, majd örömmel odahozta, mint aki találta. Nagy boldogan, meg is ette vacsorára, mert megbeszéltük, hogy ebéd előtt, csak egyet harapunk belőle. És megértette és olyan kis drága volt... 

Jókat sétáltunk. Tegnap és ma nagyon szeles idő volt. Felsétáltunk egy parkba, ahol elképesztő szél volt, s gyönyörű naplemente. Csak toltam Dorka kocsiját és átadtam magam a szélnek és a látványnak... közben harangoztak az egyik templomtoronyban valamint Bella sikítozott örömében, a szélnek. Káprázatos élmény volt. A színek, a szél, az örömteli sikongatás.

A kis Bellám annyit mondja, hogy Ijó jöjjön, hogy kezdem elhinni, itt az én helyem :o) Édes Dorkám pedig fürdés közben sikítozik nagyokat, s megsimogatja az arcomat. Ez nagy szó nála, hiszen az elmúlt napokban nem volt jó kedve.

Nagyon szeretem ezt a számot és az Apukám is nagyon szereti :o) Hallgassatok bele!

https://www.youtube.com/watch?v=aS2Fve72AZg&feature=related

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvo-in-ro.blog.hu/api/trackback/id/tr44305087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J.L.Sz: 2008.01.21. 04:35:35

...és az anyukám is nagyon szereti, mert hányszor ,de hányszor táncolt erre a számra szerelmesen összebújva azzal a fiúval , akiről akkor még csak álmodta, hogy az apukám lesz... :)
süti beállítások módosítása