HTML

Új életem mindennapjairól mesélek

Nos, kedves szeretteim...Csak néhányan tudtok ennek a kis naplónak a meglétéről. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan mondhatnám el a gondolataim és mindennapjaim, így döntöttem emellett az alternatíva mellett. Várom hozzászólásaitokat is, ha valamelyik írásom megérintett benneteket! Biztosan sokat írok majd, hiszen belevágok egy ismeretlen dologba, amitől még egy kicsit félek, de bátornak kell lennem, hogy értékes ember legyek. Nehéz ügy. A nagybetűs jövőmért teszem, az új és a régi családomért... Hogy boldogan teljenek majd a mindennapok! SZERETLEK TITEKET! A jó Isten vigyázza útjaink!

Friss topikok

  • vzschp: "A halál nem jelent semmit..."Szent Ágoston szövegének forrása??? Tudná valaki? Kösz' (2010.08.18. 14:03) Szent Ágoston: Ne sírj, mert szeretsz engem
  • Fleure: Gyönyörű és igaz!:-)))Tanulnunk kell! (2010.08.03. 20:34) Antoine de Saint-Exupéry: Fohász
  • maris80: Kedves Szilvó! Nagyon jó volt téged látni, hogy mennyire másképp éled meg a bérmálásodat, mint a m... (2009.05.13. 13:08) 2008. május 10. Bérmálásom ünnepe
  • ichtus: Drága Szilvó! Örülök, hogy újból olvashatom a blogodat. Már hiányzott:o) Olyan jó olvasnom, hogy ... (2009.03.06. 19:32) 2009.02.25.
  • dizsego: Még most is emlékszünk az első pilanatra mikor is a szomszéd házba költöztünk és megismertünk Pety... (2008.11.27. 11:40) Varró Peti

Linkblog

3 in 1

2008.07.18. 23:25 sz.i.l.v.o.in.Ro.

 

Tegnap csütörtök volt. A hét ezen napjai mindig olyan különlegesek, mert ilyenkor biztosan találkozom nagyon sok olyan kedves ismerőssel, akikkel közös a hitünk. Ezek az esték pont azért vannak, hogy ne csak a magyarságunk meg a fiatalságunk miatt tartsunk össze itt Bécsben, hanem szívügyeink miatt is. Mindannyian hívők vagyunk. Mindannyian egyedül vagy párban gyűrjük a hétköznapokat, de amikor közösen imádkozunk, beszélgetünk, énekelünk vagy zenélünk olyan szárnyakat kapok és szerintem sokan mások, ami egész héten elkísér. Összekapaszkodunk.

No, de a cikk nem csupán erről szól. Este vártuk Lívivel, hogy majd ahogy megszoktuk, szép számban összegyűlünk, minimum 7-8 fővel ami gyakran 20-ra is kibővül, s majd elkezdjük az imaórát. És csak vártunk, mire ránkesteledett. Melinda is megérkezett, így hárman lettünk.

Leültünk, gyertyát gyújtottunk.

Kézfogásban imádkoztunk. Olyan érdekes volt számomra ez a fogás. Ahogy mindkettejük kezét megfogtam, s mindenki foghatta mindenki kezét, s bezártult a kör. Mindketten közelállnak hozzám. És a kör közepében, Ő. Jó volt így együtt. Idézeteket olvastunk fel, imádkoztunk és énekeltünk. Kíséret nélkül! :o) Egészen más volt, mint amikor Ákos gitározik vagy Peti hegedül. Hiányoztak a körből, de arra emlékeztetett a kíséret nélküli ének, ami a mindennapokban velem van. Gyakran éneklek én is így esténként könyvből, így imádkozva és gyakorlásképp magamat fejlesztve. Egy mély élmény volt, amikor egyszer csak felszabadulsz, mintha otthon ülnél csak az ágyadban, a falnak dőlve, s csak ketten vagytok az Úrral, nem hall más, elengedheted magad. Akkor sírsz, amikor jólesik.

Hármunk körében ott pislákolt a csütörtöki gyertyácska, aki már az utolsó útját szolgálta. Nálunk égett le, amikor csak hárman voltunk, egy hitben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvo-in-ro.blog.hu/api/trackback/id/tr65575147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása