HTML

Új életem mindennapjairól mesélek

Nos, kedves szeretteim...Csak néhányan tudtok ennek a kis naplónak a meglétéről. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan mondhatnám el a gondolataim és mindennapjaim, így döntöttem emellett az alternatíva mellett. Várom hozzászólásaitokat is, ha valamelyik írásom megérintett benneteket! Biztosan sokat írok majd, hiszen belevágok egy ismeretlen dologba, amitől még egy kicsit félek, de bátornak kell lennem, hogy értékes ember legyek. Nehéz ügy. A nagybetűs jövőmért teszem, az új és a régi családomért... Hogy boldogan teljenek majd a mindennapok! SZERETLEK TITEKET! A jó Isten vigyázza útjaink!

Friss topikok

  • vzschp: "A halál nem jelent semmit..."Szent Ágoston szövegének forrása??? Tudná valaki? Kösz' (2010.08.18. 14:03) Szent Ágoston: Ne sírj, mert szeretsz engem
  • Fleure: Gyönyörű és igaz!:-)))Tanulnunk kell! (2010.08.03. 20:34) Antoine de Saint-Exupéry: Fohász
  • maris80: Kedves Szilvó! Nagyon jó volt téged látni, hogy mennyire másképp éled meg a bérmálásodat, mint a m... (2009.05.13. 13:08) 2008. május 10. Bérmálásom ünnepe
  • ichtus: Drága Szilvó! Örülök, hogy újból olvashatom a blogodat. Már hiányzott:o) Olyan jó olvasnom, hogy ... (2009.03.06. 19:32) 2009.02.25.
  • dizsego: Még most is emlékszünk az első pilanatra mikor is a szomszéd házba költöztünk és megismertünk Pety... (2008.11.27. 11:40) Varró Peti

Linkblog

Talälkoznunk KELLett

2008.01.14. 23:13 sz.i.l.v.o.in.Ro.

Elsö hazautam Becsböl. Azt sem tudom, hol äll a fejem, kit mikor hivjak, mikor lätogassak meg, miket väsäroljak a következö härom hetre, s a kis kedvenceimmel hogyan töltsek minel több idöt. Van akire nem is maradt, csak egy telefonhiväsra, pedig megerdemelte volna. Emiatt gyakran lelkiismeretfurdaläsom van...

Penteken meg a vonatrol felhivtalak, mert a heten, tobbszor is irtad mailban, hogy szeretnel velem a hetvegen talalkozni. Nem gondoltam semmi fontosra, csupän arra, a vizsgäd utän ugyis bent vagy a värosban, s talän vettel nekem a Bibliämhoz eves Utmutatot. Hät nem...

Talälkoznunk KELL, s ezt en annyira termeszetesnek vettem, s annyira hianyzik nap mint nap az, hogy beszämolj, Säränk epp aznap mit alakitott, hogy elsok kozt voltal a sorban, akikkel talalkoztam, mit sem sejtve.

Kestel, megis mosolyogva jottel a hosszu szovetkabätodban, a piros saladban, a tolem kapott taskaddal es a hirrel, KISBABAT VARSZ. Annyira meglepodtem, hogy sokaig meg sem tudtam szolalni. Aztan jott az aggodas pillanata, mi lesz a Petöben, s hogyan lesz igy meg a diplomad... Mi lesz az egeszsegeddel, hiszen Saca meg mindig cicizik... Hogy fogjatok ezt birni? Es milyen dolog ez kulonben is? Megbeszeltuk, hogy egyszer egyutt is leszunk kismamak... Ha Ti ilyen szepen gyarapodtok, az 4-et värod majd, mire en az elsöt... Teljesen rutinos anya leszel mär addigra... Mär most is az vagy. Olyan anyuci vagy, mint amilyen a nagykönyvben van, mint az en ANYUKAM, csak ö egy kicsit meg nälad is jobb, mert ö megiscsak a mienk. Most ujra elovehetjuk a kepeket, amiket meg ket eve äprilisban keszitettem, hogy most a mi kis Säränk adjon joslatot, fiu vagy läny testverkeje lesz. Anno Irenke neni välasztott, meglehetösen jol... Mäjus vegen kiderult, Särikät värsz. Mint aki mit sem erezve, penteken abban a poloban jottem haza, amit kölcsönadtam, mikor pocaklakos voltäl Säräval... :) Micsoda veletlenek :)

Huh, Katicäm, hät a karäcsonyi jokivänsäg "minden csalädban kivänunk egy ujabb kisbabät" esz, nälunk mär duplän teljesül :) Kerem a jo Istent, hogy Neked es a mäsik kis pocaklakos örzövedö putbilltartos kiskedvenc Äginknak, hogy olyan makk egeszsegesek legyetek vegig es egyutt es alatta es utana, hogy mindenki bennetek lässa az eröt, ami csak egy anyäban rejlik, amikor kihord, vilägra hoz, majd felnevel egy gyereket.

Jah, es ahogy Anyukam mondana... "gyors szules es annyi anyatej, hogy a sarkon tudd ärulni" :) (Katicäm Säräjänak mär van ket tejtestvere, mert a jo Isten gazdagon adomänyoz.) 

SZERETLEK! Es boldog vagyok, hogy anno talalkoznunk kellett a nagyvilagban, mert hihetetlen, mennyi elmennyel, erzelemmel, pillanattal lettem gazdagabb. Örülök nektek :) 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvo-in-ro.blog.hu/api/trackback/id/tr82297737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J.L.Sz. 2008.01.15. 11:43:24

az idézet pontos szövege: "5perces szülést, makkegészséges gyereket és annyi tejet, hogy a fölösleget a sarkon áruld"----a jó hírek gyorsan terjednek , de én aggódom picit csak úgy az egészséges mértékig.

Katica 2008.01.17. 21:46:00

Drága Szilvóm!

Olyan szépen tudsz írni, hogy könnyeket csaltál a szemembe...szeretlek, és hálás vagyok a mi Istenünknek, hogy találkoztunk a Petőben akkor régen:o))És hogy ennyire igaz, jó barátom vagy!
süti beállítások módosítása