HTML

Új életem mindennapjairól mesélek

Nos, kedves szeretteim...Csak néhányan tudtok ennek a kis naplónak a meglétéről. Sokat gondolkodtam rajta, hogyan mondhatnám el a gondolataim és mindennapjaim, így döntöttem emellett az alternatíva mellett. Várom hozzászólásaitokat is, ha valamelyik írásom megérintett benneteket! Biztosan sokat írok majd, hiszen belevágok egy ismeretlen dologba, amitől még egy kicsit félek, de bátornak kell lennem, hogy értékes ember legyek. Nehéz ügy. A nagybetűs jövőmért teszem, az új és a régi családomért... Hogy boldogan teljenek majd a mindennapok! SZERETLEK TITEKET! A jó Isten vigyázza útjaink!

Friss topikok

  • vzschp: "A halál nem jelent semmit..."Szent Ágoston szövegének forrása??? Tudná valaki? Kösz' (2010.08.18. 14:03) Szent Ágoston: Ne sírj, mert szeretsz engem
  • Fleure: Gyönyörű és igaz!:-)))Tanulnunk kell! (2010.08.03. 20:34) Antoine de Saint-Exupéry: Fohász
  • maris80: Kedves Szilvó! Nagyon jó volt téged látni, hogy mennyire másképp éled meg a bérmálásodat, mint a m... (2009.05.13. 13:08) 2008. május 10. Bérmálásom ünnepe
  • ichtus: Drága Szilvó! Örülök, hogy újból olvashatom a blogodat. Már hiányzott:o) Olyan jó olvasnom, hogy ... (2009.03.06. 19:32) 2009.02.25.
  • dizsego: Még most is emlékszünk az első pilanatra mikor is a szomszéd házba költöztünk és megismertünk Pety... (2008.11.27. 11:40) Varró Peti

Linkblog

Végre szülinapozunk!

2008.02.28. 23:22 sz.i.l.v.o.in.Ro.

Múlt pénteken otthon szülinapoztunk ötösben. Zsófi hazament Egerbe, mert családi programokat szerveztek. Az elején nem örültem neki, mikor már szerdán megmondta, mert mégiscsak a szülinapom. Aztán hazafelé, a kedvenc zenémre, volt időm elgondolkodni… Igaza van, hiszen nekem is az „enyémek” voltak fontosabbak. Persze tudom, ezt nem szabadna így kihangsúlyozni, de ez így van. Meg benne ezt nem is érzem igazán, mert annyira sokat van velünk, ha otthon vagyunk, hogy csak nézek, hogy lehet a Gáborban és benne ennyi feláldozás, hogy mikor otthonvagyunk Ákossal, gyakran igazodnak hozzánk. Persze tudjuk, ezt is csak azért csináljátok, mert már rég pókereztetek, s várjátok, hogy jól elverjelek benneteket a drilljeimmel, meg a szimpla blöffökkel! :o))) Igaz, kicsi Jekim, gyakran bejössza a csapdámba!
Először Ákos köszöntött fel, egy rózsával, egy szuper teafiltertartót készített nekem fából, 20!!! fakkal… :o) nagyon örültem neki. Szép is, hasznos is és nekem is lesz még vele dolgom, mert gondolta, hogy majd valami szépet szalvétatechnikázok rá. Jól gondolta. :o) A teázás lehetőségéhez kaptam még két kandiscukros keverőt. No és a legeredetibb ötlet… egy 24 Túró Rudiból álló tortát! :o) A rudik félbe voltak vágva, így 48 db alkotott egy kört, s képzeljétek, vasárnap ebédig kitartott a torta, pedig gyakran rájártunk! :o)
Anyáéktól nagyon sok szép ruhát kaptam, meg egy órát, ami a falra akasztható, s egy táblán van, amit jól fel lehet akasztani majd az első konyhánk falára! Oda aztán kiírhatom majd, hogy Szécsi-Jekkeléknél, chili a vacsora, amit az uram főz! :o)))
Akkor ültük Ákosom névnapját is, ő is kapott két nagyon helyes inget anyáéktól.
Gáboromtól és Zsófitól mozijegyet kaptunk a „9 és ½ randi” című filmre, ami igazán tetszett nekünk. Az ötlet is, no meg a film is! :o) Már rég nem láttunk magyar filmet moziban, mert Ákos sosem hisz bennük, pedig szerintem sok jórendezésű, színvonalas magyar film van.
Edus papáéktól nagyon vicces ajándékot kaptunk. Helyettük mindig anya „shoppingol” valamit a C&A-ban. Ez idáigi legsikeresebb alakításuk volt! Pontosan ugyanolyan kapucnis pulcsi tavaszi/őszi, így lehetünk kétformák! :o) Nagyon tetszett mindkettőnknek, s jól is áll! :o)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szilvo-in-ro.blog.hu/api/trackback/id/tr79358818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J.L.Sz. 2008.02.29. 04:52:16

....és az anyukám a hagyományoknak megfelelően kiírta az udvaron a házig vezető betonra nagy színes aszfaltkréta betűkkel, hogy :BOLDOG SZÜLINAPOT! , mert a hagyomány így kívánja. :)
süti beállítások módosítása